Om oss

Vi har många års erfarenhet inom bergsprängning och har hjälp många kunder, både privatpersoner och företag. Hos oss kan du erhålla kostnadsfri rådgivning kring hur vi kan hjälpa till med bergsprängning och bergspräckning i Stockholm.

Så kan vi hjälpa dig

Förutom bergspräckning i Stockholm kan vi erbjuda bergsprängning och bergspräckning i hela Stockholmsområdet. Vi utför både små och stora projekt och prioriterar alltid ett väl utfört arbete med kundnöjdheten i fokus. Vi är mycket stolta över att 2019 ha blivit certifierade med ett guldsigill från Kvalitetspartner.

Kontakta oss om du är i behov av bergsprängning eller bergspräckning i Stockholm. Vi kan både utföra bergsprängning och hjälpa till med bortforsling av sten. Vi har en stor kunskap kring bergsprängning och bergspräckning vilket innebär att vi kan utföra arbetet snabbt, korrekt och på ett säkert sätt.

Vi kan erbjuda bergsprängning och bergspräckning i Stockholm till mycket konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för ett erhålla en offert och kostnadsfri rådgivning kring ditt projekt.